Ta kontroll över din

marknads

Digital Plattform är en komplett lösning för att ta kontroll över din marknadsföring.

MRM - Marketing Resource Management

Förutsättningarna för lyckad marknadsföring är en tydlig marknadsplan och ett systematiskt genomförande av alla marknadsaktiviteter. Med Digital Plattform ökar ni effektiviteten, minskar kostnaderna och förbättrar samarbetet i ert marknadsteam.

Oavsett om ni jobbar inom B2B eller B2C behövs ett samspelt marknadsteam, som har stöd av effektiv automation. Det genererar kvalificerade marknadsleads (MQL) och gör dessa till varma säljleads (SQL).

Marknadsplan

Digital Plattform ger dig en interaktiv marknadsplan.

Med en realtidsuppdaterad och samlad bild, vet du alltid hur projekten går och hur kampanjerna utvecklas i förhållande till budget och utfall.

Med Digital Plattform kan du varje morgon slå upp din skärm och få en komplett bild av hur din marknadsplan presterar.

Marknadsteam

Skapa ett effektivt marknadsteam och utveckla samarbetet mellan medarbetare och byråer.

Den ger dig som marknadschef full kontroll över hela marknadsorganisationens arbete. I den interaktiva marknadsplanen följer du medarbetarnas arbete, externa leveranser, kostnader, tider och resultatet av satsningarna.

Produktion

Använd Digital Plattform för att på ett enkelt sätt, utan tekniska förkunskaper, producera attraktivt och målgruppsanpassat marknadsföringsmaterial.

I plattformen finns automatiseringsfunktioner som gör att du behöver minimal handpåläggning för att skapa effektiv kommunikation.

Digital Plattform för hela teamet

Digital Plattform består av flera delar som kombineras och anpassas utifrån vem du är, hur du arbetar och vilka ansvarsområden du har. Du når bättre resultat och får en mer stimulerande arbetssituation, där du går in i nya, utmanande projekt med ett leende på läpparna.

Integrationer

Digital Plattform har ett stort antal integrationer mot relevanta system och datakällor. Exempel på detta är Google, Facebook, Instagram och LinkedIn, liksom alla större CRM-system.

Digital Plattform visualiserar all relevant marknadsföringsdata i ett grafiskt gränssnitt som ger dig en total överblick. Dessutom automatiseras försäljnings- och marknadsprocesserna internt så att säljverktygen automatiskt uppdateras med de senaste prospekten.

Leads segmenteras och attribueras efter relevans och intresse och kontaktuppgifterna till dessa uppdateras i alla källor utan manuell handpåläggning.

Boka en demo så visar vi hur det fungerar

Testa kostnadsfritt

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig och hjälper dig komma igång med din testperiod.