ALLT-I-ETT-PLATTFORM

Väx digitalt. Bli effektiva. Minska kostnader.

Dashboards som fångar allt

Dashboards som varje minut sammanställer all tillgänglig statistik från Google Analytics, Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn och alla andra statistikplattformar. 

Skapa så många dashboards som behövs, för att se precis vad ni behöver och ställ dessutom in era specifika KPI:er utifrån den statistik som hämtas.

Ta kontroll över alla projekt & aktiviteter

Den kraftfulla projekthanteringen håller ordning och hjälper er att inte tappa aktiviteter. Skapa transparens mellan er och de byråer ni anlitar. Etablera ett sömlöst samarbete mellan era interna och externa resurser. Det ger er möjlighet att skala produktionskapaciteten både upp och ner, utan att det stör progressen. Vare sig det är digital eller traditionell marknadsföring håller ni ihop hela organisationen och alla som arbetar i den.

Automatgenererad publicerings-kalender

Alla aktiviteter i dina projekt som har ett publiceringsdatum, hamnar automatiskt i publiceringskalendern. Det gör att du kan hålla örnkoll alla deadlines, utan en enda minut extra administration.

Följ progressen igenom din marknadsplan

För att hålla rätt kurs i marknadsföringen skapas det utifrån projekten, automatiskt en marknadsplan. Den visar tydligt om ni följer planen och samtliga avvikelser modifierar automatiskt marknadsplanen.

Alla som jobbar i er marknadsföring tidsestimerar sina aktiviteter. Därefter registrerar de enkelt sin arbetade tid och dessutom alla möten som krävdes för att ro projekten i hamn.

Boka en demo
så visar vi hur det fungerar.

Skapa utskick som fungerar i alla e-postprogram

Har du någonsin skapat ett epostutskick för att sedan inse att alla epostklienter som finns därute är kvar i stenåldern? Med Unlayer, den senaste och mest genomtänkta epostredigeraren skapar du snygga mailutskick.
 
Hårdtestat med Litmus och Email On Acid, för att säkra att dina utskick funderar i alla epostprogram där ute.

Webbformulär som ger dig varma leads

Webbformulär är krångliga att skapa och länka ihop med de sidor de ska finnas i. Dessutom ska resultatet från formulären hamna på rätt ställe. Skapa exakt de formulär du behöver, helt utan hjälp av tekniker.

Skapa snabbt
landningssidor

Med generella layoutmallar tar du blixtsnabbt fram landningssidor i Elementor, den överlägset mest kompletta webbredigeraren på marknaden.

Håll den grafiska profilen uppdaterad

Landningssidor, epost, formulär och webbsidor anpassar sig automatiskt till din företagsprofil. Om du gör en profiländring, anpassar sig allt ditt marknadsmaterial automatiskt. Nästan magiskt.

Avancerad marknadsautomation - på ett enkelt sätt

Marknadsautomation behöver inte vara komplicerat. Med Digital Plattform är det enkelt att skapa kraftfulla automationer, utan att det för den delen är komplext att förstå hur allt hänger ihop.

Rapporter på autopilot, som ger koll på era KPI:er

Tydliga och automatiskt skapade rapporter som 100% är skräddarsydda för er, gör det enkelt att se hur mycket hela er marknadsföring kostar och vad som blev resultatet av alla marknadsaktiviteter.