Digital plattform inte bara ett system

Digital plattform är kunskapsföretaget som erbjuder en komplett plattform för ökad lönsamhet genom effektivisering och kontroll över all marknadsföring och försäljning. 

Vårt system hjälper dig med det du behöver för att säkerställa verksamhetens tillväxt – från planering, produktion, och analys till optimering.

En unison och komplett lösning för marknadsföring

Vi arbetar med tillväxt och hjälper våra uppdragsgivare att effektivisera marknadsföringsrelaterad planering, automatisera projektövervakning och kostnadskontroll samt att precisionsinrikta kommunikationen gentemot presumtiva kunder för att i slutänden ökad försäljningen. 

Med tekniskt understödd marknadsföring och försäljning effektiviseras hela organisationens arbete. Via plattformen, som bygger på vår gedigna erfarenhet och kunskap av marknadsföring och försäljning, utvecklar vi samarbetet mellan interna resurser och externa leverantörer. Samtidigt bidrar vårt system till att sänka trösklar intern och öppna upp för en vetenskaplig kunskapsdelning mellan strategisk marknadsföring och framgångsrik försäljning. 

Ett kunskapsföretag

Digital plattform är ett kunskapsföretag vars erbjudande vilar på en gedigen och djuplodad erfarenhet från marknadsföring, försäljning och komplexa kanalstrategier. Genom vår samlade praktiska erfarenhet som marknadsförare och säljare i chefsposition, har vi koncentrerat all vår kunskap i ett system som effektiviserar och automatiserar arbete med er marknadsplan, försäljning och kommunikation. I tillägg till detta erbjuder vi en bred portfölj av kompetens inom teknik, kommunikation, e-handel, integration och marknadskommunikation. 

I nära samarbete bygger vi tillsammans upp era kunskaper intern och säkerställer att ni bibehåller kompetens inom företaget. Vi förser er med ett unikt och heltäckande verktyg som automatisera de interna processer som har en direkt inverkan på er lönsamhet. Därefter arbetar ni själva vidare med stöd av våra digitala verktyg för bästa lönsamhet i kombination med full intern styrning och kontroll. 

Teamet bakom Digital plattform

Vi arbetar med tillväxt och hjälper våra uppdragsgivare att effektivisera marknadsföringsrelaterad planering, automatisera projektövervakning och kostnadskontroll samt att precisionsinrikta kommunikationen gentemot presumtiva kunder för att i slutänden ökad försäljningen. 

Angelica Rehnholm
Säljansvarig

Magnus Thorarensen
VD

Emelie Wallersjö
Marknadsansvarig

Adrian Rosca
Produktansvarig

Alison Atkins
Digital marknadsanalytiker

Jan Palmkvist
Analys & Marknadsstrateg

Nadjam Shezhad
Teamleader

Henrik Lewander
Teamleader IT

Besök oss
Industrigatan 14
59221 Linköping

Är du våran nästa kollega?
Vi växer och letar alltid nya talanger. Skicka ditt CV till oss