Fullservice inom marknadsföring

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företag inom både b2b och b2c att växa digitalt. Öka konverteringen på din e-handel eller öka antalet leads till dina säljare genom smarta strategier och realistiska mål. Här kan du läsa om alla de byrårelaterade tjänster vi erbjuder för att snabbt komma igång med digital marknadsföring och nå påtagliga resultat. 

Ta din digitala marknadsföring till en helt ny nivå

Kanske arbetar du redan med reklambyrå idag? Kanske har du även en kommunikations- och PR-byrå i din redan ansträngda marknadsbudget? Oavsett vilket är det centralt med relevanta budskap förpackade i gränssnitt som attraherar och stimulerar målgruppens nyfikenhet. Ditt uppdrag är att (och gå aldrig vilse i det!) väcka den potentiella kundens nyfikenhet och få dem att klicka sig närmare dig och ditt erbjudande. 

För dig som inte har något formaliserat byråsamarbete erbjuder vi strategiska reklam- och kommunikationstjänster genom vår byråkonstellation. Vill du ha hjälp med detta sätter vi gemensamt upp riktlinjerna för er strategiska kommunikation, implementerar er grafiska profil och skapar kampanjer i enlighet med marknadsplanen.

Kanal- & kampanjstrategier

Genom noggrann omvärlds-, beteende- och dataanalys skapar vi en digital kartläggning som underlag för den strategi som hjälper er uppfylla era mål och KPI:er.

couple-screen

Marknadplansdag

En väl definierad marknadsplan är grunden till en väloljad marknadsorganisation. Vårt team av digitala marknadsförare utgår från era uppsatta mål för verksamheten och stöttar er i arbetet att ta fram nästa marknadsplan. Genom kartläggning och analys av sökord, konkurrenter, teknik, innehåll, kundbeteende och kanaler tar vi fram en plan för hur ni når dessa mål. 

Resultatet blir en totalbild av er verksamhet på nätet och en plan för hur ni effektivt kan uppnå KPI:er och maximera ROI. Under en dagsworkshop går vi igenom våra slutsatser och sätter tillsammans aktivitetsplanen.

Digital annonsering

Vi är både Google och Facebook-partners och har lång erfarenhet av att skapa lönsamma resultat i de största digitala kanalerna (Facebook, Google, Instagram, Pinterest, Twitter mfl.). Du får en engagerad Ads-specialist som löpande analyserar och optimerar din annonsering på Facebook och Google för att ge dig bästa möjliga avkastning. 

Och nej, Facebook passar inte alla typer av företag. Vi jobbar i de kanaler där dina kunder finns och där vi har chans att påverka deras beslut kring just din produkt.

Webbdesign

Behöver du hjälp att uppdatera din hemsida eller kanske skapa en helt ny? Vi har 20 års erfarenhet av att skapa hemsidor som konverterar och som ger användaren rätt information.

En hemsidas framgång mäts i hur väl den uppfattas av dina besökare och hur väl den lyckas konvertera dessa till leads eller kunder. För att detta ska fungera behöver sidan vara optimerad när det gäller teknik och struktur men också vad gäller design och innehåll. Vi ser till att konverteringsresan från att skriva in en sökning på Google till att bli kund på din sida fungerar optimalt hela vägen.

Grafisk design

Vill du uppdatera varumärkets profil eller kanske är det dags för en mässa? Oavsett vilket producerar vi innehåll för alla kanaler. Från tryck till sociala medier. Vi har några av de bästa skribenterna, formgivarna, SoMe-redaktörerna inhouse och ett brett nätverk av frilanskreatörer för specifika behov.

SEO - Sökmotoroptimering

Öka din närvaro på Google. Vi optimerar din synlighet på Google genom sökordsanalys, sidans uppbyggnad, konkurrentanalys och länkarbete. Utifrån det skapar vi en SEO-strategi som vi varje månad följer upp med en resultatrapport.  

Analys - Öka konverteringsgraden i din e-handel

Vi hjälper dig ta reda hur du kan optimera din e-handel och öka din konverteringsgrad. Vårt team av e-handelsanalytiker analysera dina kunders beteenden, behov och din försäljningsdata. Med denna kunskap skapar vi strategier för att optimera kundgenerering, kundupplevelse och lönsamhet för din e-handel.

Digital marknadsavdelning

Ibland behöver man en marknadsavdelning på deltid. Vi är en fullservicebyrå som kan erbjuda en av Sveriges vassaste marknadsavdelningar på deltid med all kompetens som krävs. I ett månadsuppdrag blir vi tillsammans er nya kollega. Med vår samlade kompetens kompletterar vi er marknadsavdelning med allt eller delar inom den digitala marknadsföringen. Vi kan ta ansvar för strategi, utveckling, projektledning och innehållsproduktion.

Businesspeople having a discussion while collaborating on a new project in an office. Group of diverse businesspeople having a meeting together in a modern workspace.

Bygga en marknadsavdelning

Står du inför att expandera och behöver bygga en modern marknadsavdelning. Vi hjälper dig identifiera vilka roller som är mest kostnadseffektivt att anställa och vilka roller som kan köpas in via byråer. Vi bygger strukturer och processer som vi sedan kan slussa in dina nya resurser i. Under tiden fungerar vi som din marknadsavdelning med all kompetens som behövs.

Ring oss så berättar vi mer..

076 322 33 16