Förvandla din försäljningsprocess

Revolutionera din försäljningsstrategi med Digital plattform sales AI, ett avancerat automatiserat system för konvertering av leads som är designat för att öka ditt teams effektivitet och maximera försäljningsmöjligheterna. Säg adjö till missade möjligheter på grund av långsam hantering av leads och välkommen till en strömlinjeformad process som tar vara på varje leads fulla potential.

Automatiserad effektivitet

Digital Plattform Sales AI är din lösning för att omvandla inkommande leads till försäljningsmöjligheter utan att missa ett slag. Vid mottagande av ett lead kommer vår plattform automatiskt att:

 • Skräddarsy och skicka personliga offerter direkt till kundens inkorg.
 • Schemalägga uppföljningssamtal och möten, integrerat sömlöst i din kalender.
 • Generera arbetsorder för att snabbt uppfylla tjänsteförfrågningar.
 • Fakturera kunder omedelbart vid försäljningens slutförande.
 • Erbjuda full integration med ditt CRM, bokföringsprogram, e-posttjänster och mer, för att säkerställa ett sammanhängande arbetsflöde.

Accelerera ditt säljteam

Befria ditt försäljningsteam från bördan av manuella uppgifter och låt dem fokusera på det de gör bäst: att stänga affärer. Digital Plattform Sales AI hanterar processen från lead till kontanter från början till slut, och ger ditt team möjlighet att ägna sina ansträngningar åt kvalificerade leads och strategisk försäljning.

Bevisade resultat

Våra kunder har upplevt anmärkningsvärda resultat

 • Konverteringsgraden för leads har ökat med över 200%.
 • Genomsnittlig affärsstorlek har ökat med 15%.
 • Försäljningscyklerna har minskat med 4 till 6 veckor.
 • Det totala antalet prospekt har fördubblats på mindre än tre månader.

Vi anpassar 100% till ert sälj

 • Analys och förståelse: Vi börjar med att noggrant analysera din nuvarande säljprocess, identifiera nyckelområden för förbättring och förstå dina specifika mål.
 • Anpassad konfiguration: Baserat på analysen konfigurerar vi Digital Plattform Sales AI för att matcha dina försäljningssteg, arbetsflöden och rapporteringskrav. Från leadhantering till avslut, ser vi till att varje steg i processen stödjer och förstärker din säljstrategi.
 • Integration med befintliga system: Vi säkerställer att vår plattform integreras sömlöst med dina befintliga CRM-system, e-postplattformar, bokföringsmjukvara och andra verktyg som är avgörande för din verksamhet. Detta skapar en enhetlig och effektiv arbetsmiljö.
 • Anpassning av funktioner: Oavsett om det handlar om att skapa skräddarsydda offertmallar, anpassade arbetsorder eller specifika uppföljningssekvenser, anpassar vi funktionaliteten för att möta dina unika krav.
 • Utbildning och support: För att säkerställa en smidig övergång till den nya plattformen, tillhandahåller vi omfattande utbildning för ditt team samt kontinuerlig support för att hantera eventuella frågor eller anpassningsbehov som uppstår.

 

Vårt mål är att göra DP Sales AI till en förlängning av ditt team, en partner som inte bara förstår din säljprocess utan också bidrar till dess framgång. Med en plattform som är fullständigt anpassad efter dina behov, kan du maximera effektiviteten i dina försäljningsinsatser och uppnå oöverträffade resultat.

Optimerat sälj, nu direkt!

Med hjälp av den nya AI-tekniken har en ny era av optimerad försäljning fått upp farten. Hantering av leads, omedelbar offertgenerering, automatiserad uppföljning och omfattande integration med dina övriga system gör ert sälj snabbare än någonsin.

Med Digital Plattform Sales AI tillhör förlorade leads det förflutna. Förbered dig på att skala upp din försäljningstillväxt som aldrig förr.

Boka en demo idag och se med egna ögon hur vår plattform kan omdefiniera din försäljningsprocess för oöverträffad framgång.