För dig som är koordinator

Att vara projektkoordinator eller projektledare i en kreativ bransch är inte alltid det lättaste.

Du är spindeln i nätet och har ansvar för dina producenter samtidigt som du måste hålla deadlines, leverera mätbara resultat och göra kunden nöjd. Med Digital plattform får du ett verktyg som ger dig en komplett bild av alla leveranser och pågående projekt. 

Full kontroll över alla projekt & teamets resurser

Via rapporteringsapplikationen får du snabbt ut faktureringsunderlag och specifikationer på samtliga medarbetares utförda arbete, vilket ger både dig och dina uppdragsgivare all kontroll ni behöver.

Vi vill hjälpa dig att bli den bästa av projektledare. Vår målsättning är att du alltid ska ligga steget före, veta vad som väntar runt hörnet och leda alla dina projekt som om du kunde skåda in i framtiden. 

Med Digital Plattform är du alltid på topp, har full kontroll och översikt. Kontakta oss så ger vi dig en praktisk demo och ger dig vår syn på hur du kan bli än mer effektiv i din profession och rapportering. 

Funktioner som hjälper dig hålla koll

Projekthantering

Sätt upp dina projekt med deadlines och budgetar och bjud in såväl externa leverantörer som interna resurser. Koppla resursernas tid till kostnader och låt dina leverantörer registrera sin prislista. 

Tidrapportering

Samtliga resurser – interna såväl som externa leverantörer – rapporterar löpande sin tid i systemet. Digital Plattform ger dig hundra procent koll på hur mycket tid och resurser varje projekt kostar. 

Resursplanering

Varje profil i systemet är kopplad till en kapacitetsgrad. Om prognostiserade timmar för veckan övergår resursens kapacitet kommer verktyget att larma om vilka deadlines som berörs.